T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - Zühtüpaşa İlkokulu

UYUM HAFTASINA DAİR GENEL BİLGİLENDİRME

Okulumuz 1.Sınıf ve Anasınıfı velilerine yönelik, "Uyum Haftası Bilgilendirme" kılavuzu yayınlandı.

 Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı 4 Eylül pazartesi başlayacak olup, 1.haftası okula uyum yani oryantasyon haftası olacaktır.
 Çocuklarımız saat 10:00-12:00 arasında 2 saat okula uyum eğitimi alacaklardır.
 Velilerimiz için de 4 Eylül Pazartesi günü 10:15'te Okulumuz konferans salonunda 1.Sınıf velilerimize bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.
 Okula uyum haftası yani önümüzdeki hafta öğrencilerimiz okulumuza serbest kıyafetle gelecek olup resmi okul üniforması ile okula gelme tarihi 11/09/2022 olacaktır.
 Kırtasiye malzemeleri ve kitap almayınız. öğretmenlerimiz sizlere gerekli bilgilendirmeyi uyum haftasında yapacaklardır.
 Servis , yemek, ve diğer kayıtlarınızı okula uyum haftasında okul bahçesindeki stantlardan yapabilirsiniz.
 Okulun ilk günü öğrencilerimiz direk olarak okula girmeyecek olup okul bahçesinde sınıflarının adı yazan yerde sıralarında yer alacak, okula ilk girişlerini törenin ardından öğretmenleriyle birlikte olacaktır.
 Velilerimiz okuldaki katlara çıkmayacak olup (özel durumlar hariç) bahçede ya da okulumuzun konferans salonunda bekleyeceklerdir.
 Velilerimizin bahçede beklerken sosyal mesafe kurallarına mutlaka uymaları gerekmektedir.
Okulumuzda ilk gün yemekhane de yemek verilmeyecek olup sadece yemek kayıtları alınacaktır. Ancak kantinimiz satış yapacaktır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.09.2023 - Güncelleme: 01.09.2023 16:24 - Görüntülenme: 178
  Beğen | 0  kişi beğendi